Frans ontbijt in de Haagse binnenstad

Voor degenen die dit nog niet weten: ik ben een enorme Groupon-fan. Dit houdt onder andere in dat ik dagelijks minstens 6 e-mails met Groupon-deals in mijn inbox heb zitten. Nu verwijder ik het meerendeel daarvan, maar soms valt een deal me  op. Zo ook een paar weken geleden: een Luxe French Toast ontbijt met bubbels voor 2 personen. Omschrijving van mijn vriend Groupon: “Het French Toast-ontbijt bestaat uit winterse wentelteefjes met banaan en bosbessen, huisgemaakte granola met yoghurt, een glaasje jus d’orange én een glaasje bubbels.” Het water loopt me al in de mond op het moment dat ik de afbeelding zie, dus een paar klikken later ben ik de trotse eigenaar van deze deal.

Het water loopt me al in de mond op het moment dat ik de afbeelding zie

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver: wij ontbijten buiten de deur met wentelteefjes en bubbels bij Bij HeM Eten en Drinken midden in Den Haag centrum. In een smalle zijstraat van het Noordeinde treffen wij het tentje aan. We worden hartelijk begroet en binnen no time staan de bubbels en de jus d’orange voor ons neus. Vrolijk proostend om 10 uur ’s morgens kunnen wij ondertussen de gemoederen op straat bestuderen tot de wentelteefjes arriveren.

French toast <3

De wentelteefjes zijn lekker. Zoet, maar dat hoort ook zo. Enige nadeel is dat de yoghurt met granola een stuk minder zoet is en doordat ik hieraan pas ná de zoete wentelteefjes begin, de yoghurt met (huisgemaakte) granola helemaal niet meer  zoet smaakt. Ook heeft mijn maag wat moeite met de bubbels om 10 uur ’s morgens, maar dat ligt meer aan mijn maag dan aan de bubbels.

 

Bij HeM is een leuk tentje. Niet te groot, niet te klein, hartelijke bediening en goed eten. Geen culinaire hoogstandjes, maar daar is de prijs ook niet naar. Bij een blik op de lunch- en avondkaart besluiten we dat we hier zeker nog een keer terug komen. Stiekem plan ik al wanneer…

TIP: wil je ergens gaan eten, maar weet je niet waar? Kijk op Groupon! Ik vind hier de leukste restaurantjes, die ik anders nooit gevonden had. Of ga gewoon naar Bij HeM Eten & Drinken ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *